Menu Pesco

Roladki z tortilli z serem cheddar i papryką konserwową podane z sosem jogurtowo ziołowy
Sernik tiramisu z malinami i kakao
Ryż basmati - gotowany, Soja w sosie ala Jack Daniels, Surówka coleslaw
Smoothie mango-banan z dodatkiem natki pietruszki
Jajka faszerowane grillowanymi pieczarkami podane z tymiankową oliwą z oliwek i chlebem razowym
Grecka tarta ze szpinakiem, wędzonym łososiem, serem feta i suszonymi pomidorami z dodatkiem czarnych oliwek na cieście fillo podana z sosem tzatziki
Greckie ciasto jogurtowe z miodem, orzechami włoskimi i pekan
Greckie kofty wegetariańskie podane z frytkami z batata i sosem miętowym
Grecka zupa z cukinii z miętą i jogurtem
Biała fasola ala kleftiko - danie z pieczonymi ziemniakami, czosnkiem, oregano i cytryną
Omlet z duszonymi porami, serem brie podany na roszponce podany z dipem ziołowym
Jaglany budyń waniliowy z marakują
Naleśniki z serkiem mascarpone i szpinakiem
Smoothie pomarańczowo-jarmużowe pachnące imbirem
Sałatka z krewetkami z dodatkiem ciecierzycy i suszonych pomidorów, Winegret tajski
Pasztet soczewicowo-jaglany ze śliwką podany z ogórkami kiszonymi i chlebkiem
Sałatka z paprykową, pieczoną ciecierzycą i chrupiącymi warzywami podana z dipem ziołowym
Curry z czerwonej soczewicy z chrupiącymi warzywami w mleczku kokosowym podane na ryżu
Gazpacho - czosnkowy chłodnik z pomidorów
Casserole z ziemniakami, morszczukiem, fasolą i cytrynowym sosem
Fit pancakes kukurydziano-jaglane podane z prawdziwie rozpustnym sosem z białej czekolady
Nuoc cham - sos do sajgonek, Sajgonki z tofu, kapustą i świeżymi ziołami
Tofu chimchurri z tłuczonymi ziemniakami i fasolką szparagową z winegretem
Bogatobłonnikowy shake brzoskwiniowy
Sałatka z grillowanym serem halloumi podana z pastą z soczewicy i suszonych pomidorów na chlebie razowym
Bagietka (bułka paryska), Pasta z czarnych oliwek i parmezanu z anchovies podana z jajkiem i rukolą, Pomidory koktajlowe
Mini tarta szarlotkowa
Burgery z fasoli z grzybami shiitake podane z ziemniaczkami pieczonymi z rozmarynem i soczystą surówką z kiszonej kapusty i marchewki
Orzeźwiający chłodnik arbuzowo-truskawkowy z serem greckim i miętą
Nasi goreng - malezyjskie danie na bazie czarnej fasoli, ryżu, jaj i szczypiorku
Kokosowa owsianka z nasionami chia, czekoladą i miodem
Sałatka brokułowa z biała fasolą, ryżem brązowym i rodzynkami
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowo-serowym polane sosem pomidorowym
Smoothie ze szpinaku baby z nektarynkami
Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorami, oliwkami i serem podane z sosem koperkowym
" tags="link" ]