Menu Vegan

Roladki z tortilli z hummusem i papryką konserwową, Sos paprykowy
Cynamonowa jaglanka z winogronem (wegańska)
Pomidory grillowane z rozmarynem, Ryż biały (gotowany), Soja w sosie ala Jack Daniels
Jesienne, gruszkowo-imbirowe smoothie
Sałatka z tofu z kiełkami fasoli mung i dressingiem sezamowo-limonkowym
Grecka tarta ze szpinakiem, serem feta i suszonymi pomidorami z dodatkiem czarnych oliwek na cieście fillo podana z sosem tzatziki
Greckie ciasto jogurtowe z miodem, orzechami włoskimi i pekan
Greckie kofty wegetariańskie podane z frytkami z batata i sosem miętowym
Fakes - grecka, rozgrzewająca zupa z soczewicy, czosnku i oliwek
Biała fasola ala kleftiko - danie z pieczonymi ziemniakami, czosnkiem, oregano i cytryną
Omlet z duszonymi porami, serem brie podany na roszponce podany z dipem ziołowym
Jaglany budyń waniliowy z marakują
Naleśniki z serkiem mascarpone i szpinakiem
Apple cider smoothie
Sałatka z ciecierzycy i suszonych pomidorów podane z winegretem tajskim
Pasztet soczewicowo-jaglany ze śliwką podany z razowym pieczywem, ogórkiem kiszonym i sosem żurawinowym
Sałatka z paprykową, pieczoną ciecierzycą i chrupiącymi warzywami podana z dipem ziołowym
Curry z czerwonej soczewicy z chrupiącymi warzywami w mleczku kokosowym podane na ryżu
Zupa porowo-ziemniaczana z tymiankiem
Casserole z ziemniakami, fasolą i cytrynowym sosem
Fit pancakes kukurydziano-jaglane podane z prawdziwie rozpustnym sosem z białej czekolady
Nuoc cham - sos do sajgonek, Sajgonki z tofu, kapustą i świeżymi ziołami
Kotlety z soczewicy i ziemniaków z parmezanowo-kaparowym sosem, Sałatka z pomidorów, szczypiorku i sałaty z oliwą z oliwek
Beta-karotenowe smoothie z marchwią i miodem
Sałatka z grillowanym serem halloumi podana z pastą z soczewicy i suszonych pomidorów na chlebie razowym
Pasta z czarnych oliwek i parmezanu podana z jajkiem i rukolą, chleb graham, Pomidory koktajlowe
Crumble ze śliwkami podane z jogurtem greckim
Burgery z fasoli z grzybami shiitake podane z ziemniaczkami pieczonymi z rozmarynem i soczystą surówką z kiszonej kapusty i marchewki
Aromatyczna zupa chrzanowa
Nasi goreng - malezyjskie danie na bazie czarnej fasoli, ryżu, jaj i szczypiorku
Kokosowa owsianka z nasionami chia, czekoladą i miodem
Sałatka brokułowa z biała fasolą, ryżem brązowym i rodzynkami
Kotlety ziemniaczane z nadzieniem pieczarkowo-serowym polane sosem pomidorowym
Zielone smoothie z bananem i ananasem
Muffiny jajeczne z suszonymi pomidorami, oliwkami i serem podane z sosem koperkowym
" tags="link" ]